Een Disney abonnement is makkelijk aangemaakt en geeft je direct toegang tot vele films en series. Zo geniet jij vanavond nog van de een spannende thriller, leuke komedie of die gezellige familiefilm. Wil jij, of de kinderen, genieten van al populaire series en films?

Meld je hier direct aan voor je Disney+ abonnement.

Waarom Disney+?

Naast Disney+ zijn er natuurlijk vele andere bekende online streamingdiensten, waarvan Netflix wellicht de meestbekende. Waarom zou je dan (ook) een Disney+ abonnement nemen? Naast de prijs (lees hiervoor even verder) vallen veel films en series onder de grote Disney naam, zonder dat je het zelf waarschijnlijk wist.

Star Wars, The Avengers en Pixar

Bij de wereldwijde lancering in november 2019 pronkte vooral de bekende logo’s van Star Wars, Marvel en de Pixar films op de virtuele gevel van Disney+. De zware jongens waar weinig mensen omheen kunnen en die direct veel aandacht trekken.

Star Wars

disney abonnement star wars

Bekijk hier direct alle Star Wars films op Disney+ en maak je account aan.

Wie kent ze niet? De bekende ‘helden’ Luke, Leia en Darth Vader uit de Star Wars films. Voor iedereen die de films weer eens wil kijken en ze niet op DVD heeft, grijp die kans! Maak dan ook snel je eigen Disney abonnement aan en geniet van de verhalen a long time ago in a galaxy far, far away..

Marvel: the Avengers

Kun jij niet zonder de Avengers? Heel begrijpelijk. Hoevaak hebben ze aarde ondertussen al niet van de ondergang gered. Gelukkig kun jij altijd genieten van de stoere Avengers want met je Disney+ abonnement heb jij alle films binnen handbereik!

Maak je account aan en bekijk alle Avengers films.

disney abonnement marvel

Pixar

We hebben ze allemaal gezien; Toy Story, Wall-E, Up en Cars. Al deze en nog veel meer bekende animatiefilms zijn beschikbaar op Disney+. Juist om met nostalgie terug te kijken of voor de kinderen om kennis mee te maken. Hoe dan ook is het geweldig dat deze mooie films gebundeld en onderdeel zijn van Disney+.

Maak je account aan en geniet van de gezellige en leuke animatiefilms van Pixar.

disney abonnement Frozen

Wat kost een Disney Abonnement?

Naast het aanbod is het succes van Disney+ medebepalend door de prijs, zeker omdat het niet de eerste online streamingdienst is. We hebben de verschillende prijzen van de meestbekende diensten voor je op een rij gezet.

Online StreamingdienstPrijs (vanafprijzen)
Netflix€ 6,99 per maand
Disney+€ 7,99 per maand
Amazon Prime€ 2,99 per maand
HBO€ 14,95 per maand

Qua prijs valt een Disney+ abonnement dus in het midden tussen andere streamingdiensten. Hierbij moet de kanttekening worden gemaakt dat voornamelijk Amazone Prime kleiner is dan de andere drie, wat voor een groot deel ook het prijsverschil verklaart.

Wil jij een kwalitatieve streamingdienst met een focus op animatie, superhelden en kinderseries en films, dan is Disney+ helemaal voor jou!

Disney Abonnement; helemaal voor kinderen

disney abonnement disney

Disney+ biedt ongelooflijk veel content speciaal voor kinderen. We noemden al Toy Story en Cars, maar natuurlijk ook Frozen van Pixar mag niet in dit rijtje ontbreken. Naast de vele Pixar films, is er ook nog een groot aantal niet-Pixar films en series speciaal voor kinderen beschikbaar.

Bekijk daarom zeker ook deze suggesties met de leukste kinderseries op Disney+, maar wil je echt alle content bekijken? Maak dan een account aan en start jouw Disney abonnement.

Tips: wil jij je huis nog leuker en slimmer maken? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de slimme Homey. Met dit apparaat automatiseer jij veel handeling, zoals het aanzetten van je televisie om Disney+ te kijken!