Met de vele verschillende Hue verlichting van Philips creëer jij in elke kamer in je huis de gewenste sfeer. De lampen worden in alle bekende fittingen als E27, E14 en GU10 geleverd. Naast de bulbs biedt Philips ook led strips, hangarmaturen en tafellampen aan en zijn de lampen te koppelen aan andere smart home domotica.

hue-verlichting-smart-home-philips

Ook is de Hue verlichting via de mobiele telefoon of tablet (iOS and Android app) te bedienen. Om de app te kunnen gebruiken en de lampen ook buitenshuis te kunnen bedienen, heb je de Philips Hue Bridge nodig. Dit kastje zorgt voor de communicatie met en tussen de Hue lampen.

De Hue Bridge heb je dus sowieso nodig en kun je uiteraard los kopen. Handiger is waarschijnlijk om een pakket aan te schaffen waar de bridge al bij zit.


Philips Hue starter pack

Bijvoorbeeld de Philips Hue starter pack, waar naast de Hue bridge ook een drietal lampen en een dimmer in zitten. Met een dergelijke set kun je, voor € 155,-, aan de slag en heb jij je woonkamer in to time voorzien van smart verlichting.

Heb jij liever niet alleen witte lampen, maar de warme hue verlichting die alle kleuren weergeven? Ga dan voor de Philips Hue White & Color Starter Kit + E27 Duopack. Hier zitten geen drie maar vijf lampen in die ook eens gekleurd licht geven i.p.v. alleen wit licht. Een stuk sfeervoller dus, maar ook een iets hoger prijskaartje van € 239,-.

hue-verlichting-smart-home-philips

Heb jij minder aan losse bulbs, maar past een light strip precies goed in boven of onder jouw TV meubel? Kijk dan eens naar het Philips HUE Color Starter Kit + 2 meter Lightstrip pakket. Dan heb je voor € 199,- alle spullen in huis, inclusief de bridge en drie gekleurde led bulbs.