Dankzij een smart home beveiliging-systeem vertrek je met een goed gevoel van huis. Met de techniek van deze tijd kun je op je smartphone zien hoe je huis er bij staat.

Om je slimme huis te beveiligen, heb je verschillende slimme producten nodig. Met een beveiligingscamera, alarmsysteem of slimme rookmelder houd je jouw spullen veilig. Vaak werken deze apparaten ook samen met andere slimme producten in huis, zoals je slimme verlichting.

Altijd en overal een blik in je woonkamer! Jouw woning 24/7 beveiligd met Home8Alarm, nu met 15% korting dankzij de kortingscode ‘DIGIHULP’.

Smart beveiliging starterspakket

Specialist op het gebied van smart home beveiliging in huis is Home8Alarm.nl. Zij leveren verschillende beveiligingspakketten met o.a. een camera, deursensor, alarmsticker en een bewegingssensor. Daarnaast bieden ze ook een breed assortiment aan losse producten die toegevoegd kunnen worden aan je bestande smart home beveiliging.

Jouw woning 24/7 beveiligd met Home8Alarm, nu met 15% korting dankzij de kortingscode ‘DIGIHULP’.

Beveiligingscamera: De camera bewaakt de omgeving en stuurt notificaties bij gebeurtenissen. Wanneer het alarm afgaat is het bijvoorbeeld mogelijk om een sirene af te laten gaan, meldingen op je smartphone te ontvangen en e-mails me een foto te krijgen.

Bekijk de verschillende beveiligingscamera’s bij Coolblue.

smart_home_beveiliging

Ook beschikt de camera over een intercom om te communiceren en is het, het basisstation van alle andere sensoren.

De bewegingssensor: De bewegingssensor geeft meldingen wanneer er bewegingen plaatsvinden binnen een straal van 12 meter. Dankzij zijn kleine en handzame formaat is hij makkelijk te monteren met het bijgeleverde montagemateriaal.

De meeste mensen gebruiken de bewegingssensor in de hal, de schuur of een andere grote kamer. Dankzij de brede hoek van de lens is er goed overzicht dekt de camera een groot gebied.

Het het Pro pakket en de losse sensoren van Smart Home Beveiliging koop je makkelijk bij Bol.com.


Slimme deurbel

Ook de slimme deurbel neemt in populariteit toe. Met een slimme bel kun je, ook wanneer je niet thuis bent, praten met de gene die voor je deur staat. Met de iets duurdere modellen heb je vaak ook een camera en kun je die persoon zien.

ring_deurbel_smart_home_beveiliging

Ring deurbel

Een van de meest verkochte smart deurbellen zijn van de merk Ring. Zij hebben verschillende formaten deurbellen ontwikkeld, elk met verschillende features.

De Ring Video Deurbel 2 (€ 199,- bij Coolblue) is een mooi instapmodel met de belangrijkste functies ingebouwd. Je plaatst hem bij je voordeur (waar anders?) en sluit hem aan op je bestaande bedrading of je laat hem werken via de oplaadbare batterij. Op het moment dat je bezoek op de knop drukt, hoor je een geluid buiten en krijg jij een push bericht op je smartphone.

Door de app op je telefoon gebruiken sta je direct live in verbinding met degene voor de deur. Dankzij de ingebouwde Full HD camera met nachtvisie kun je altijd perfect zijn wie er voor de deur staat.

En als je bel wordt gestolen? Niets aan de hand. Ring stuurt je gratis een nieuwe.

Nest Hello Videodeurbel

De Nest Hello Videodeurbel laat je altijd en overal weten wie er bij jou voor de deur staat.

nest-hello-smart-home-beveiliging

De deurbel streamt 24/7 waardoor je op elk moment live meekijkt via de app op je smartphone en dat geeft jouw meer controle. Dankzij de HD-kwaliteit zie je haarscherp wie er voor de deur staat. Heb jij vaak bekenden over de vloer? Met een Nest Aware abonnement kunnen ze zelf naar buiten zonder dat jij de deur voor ze open moet doen. Uiteraard krijg je wel netjes een melding op je smartphone 😉

Staat je bezorger voor de deur met een pakketje, maar ben jij niet thuis? Geen probleem, dankzij de ingebouwde microfoon sta je hem alsnog te woord. Dat is pas handig!

Je koopt de Nest Hello voor € 279,- bij Bol.com.

Slimme deurbel + Homey

Hoewel nog in de kinderschoenen zijn er voor zowel de Ring deurbel als de Hello Nest apps ontwikkeld voor Homey. Met deze apps kun je ze makkelijk koppelen. Met de Homey kun je makkelijk veel apparaten met elkaar koppelen en laten praten.

smart-home-beveiliging-Homey

Zo fungeert hij als spin in jouw web met slimme apparaten en koppel je smart devices die vanuit de doos niet op elkaar aan gesloten kunnen worden. Dankzij slimme ‘flows’ leg je processen vast waarin instructies voor jou slimme apparaten zitten.