Je weet het zeker! Die Homey is de alleskunnende ‘verbinder’ die jouw huis nog slimmer gaat maken. Met zijn WiFi, NFC, Bluetooth en andere verbindingsmogelijkheden is hij in staat al jouw smart lampen aan te sturen en kun je slimme flows maken. Je moet die homey kopen!

Tip: check onze tien praktische tips met homey flow voorbeelden

Homey

Waar koop ik Homey?

Gelukkig voor jou is de Homey makkelijk beschikbaar bij de grotere en bekende webshops zoals Coolblue en Bol.com. Veilig betalen via iDeal en vaak binnen 1 a 2 dagen in huis. Zo kun je des te sneller aan de slag met het smart maken van je huis en het maken van je eigen flows.

Homey Pro kopen

De Homey Pro, is een krachtigere versie bedoelt voor gebruikers die net iets meer vragen van Homey en voor installateurs. Deze Pro versie (wel te koop bij Coolblue) is helaas niet beschikbaar bij Bol.com, maar de reguliere versie , die voor de meeste mensen meer dan prima zal zijn, gelukkig wel.

Heb jij veel verschillende apps nodig, bijvoorbeeld omdat je veel producten van veel verschillende fabrikanten gebruikt, dan kan het handig zijn om naar de Homey Pro te kijken. Deze Pro heeft namelijk zwaardere hardware aan boord waardoor die makkelijker met meer apps overweg kan.

Tip: Nog meer te weten komen over Homey.

Tip: haal nóg meer uit je Homey en koppel hem aan een van de beste draagbare speakers van 2020.