Coolblue Wasmachine Abonnement

Coolblue Wasmachine Abonnement

Met een Coolblue abonnement krijg jij een wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast of vriezer die het altijd doet. En die ook nog eens superzuinig is. Als je apparaat stuk is, vervangen wij het binnen 48 uur. En ga je verhuizen? Dan verhuizen wij je apparaat gratis met je mee.

Alle bekende als AEG, Samsung en Miele zijn beschikbaar in abonnementsvorm en afhankelijk van het model is een wasmachine al verkrijgbaar vanaf € 17,99 per maand. Morgen thuis afgeleverd!

Drie redenen om een Coolblue Wasmachine Abonnement af te sluiten:

 1. Energiezuinig wassen voor een vast bedrag per maand
 2. Wasmachine stuk? Binnen 48 uur ruilen we hem om
 3. Na 1 jaar kosteloos maandelijks opzegbaar

Wil je een wasmachine leasen, neem dan een wasmachine abonnement. Je hebt met een wasmachine abonnement een wasmachine die het altijd doet voor een vast bedrag per maand. Gaat de wasautomaat onverhoopt stuk? Binnen 48 uur repareren wij het apparaat of krijg je een vervangend exemplaar. En ga je verhuizen dan verhuizen wij de wasmachine gratis met je mee.

Coolblue’s tip: Haier HW80 voor € 18.99 per maand

 • Dé keuze voor een extra stille wasmachine 
 • Vulgewicht 8 kg
 • 67 dB
 •  A+++ -50% energieklasse

Je bestelt hem hier en hebt hem morgen in huis!

Coolblue’s tip: LG FH4J5TN8 Direct Drive voor € 14.99 per maand

 • Koolborstelloze Direct Drive motor, dus minder trillingen en geluid
 • Vulgewicht 8 kg
 • Maar liefst 14 programma’s
 • Zeer zuinig met energieklasse A+++

Toch een andere? Met een wasmachine abonnement heb je voor een vast bedrag per maand een energiezuinige wasmachine die het altijd doet. Bekijk ze hier.

Coolblue Abonnement

Meer weten over alle Coolblue abonnementen? Naast een abonnement op je wasmachine biedt Coolblue ook abonnementen voor bijvoorbeeld je droger. Maar ook voor je was-droogcombinatie, vaatwasser of koelkast is geen probleem. Wel makkelijk en fijn om die kosten te spreiden toch?

Meer informatie over Coolblue Wasmachine Abonnement.

Tip: wil jij je huis ook slimmer maken? Bekijk dan onze review van Homey, waarmee je veel dagelijks huishoudelijke taken automatiseert. Ook hebben we tien beste tips voor je verzameld om het meeste uit je Homey te halen.