De beste Black Friday Aanbiedingen in 2023 van Coolblue en Bol.com voor jou verzameld. Zo weet jij zeker dat je profiteert van de béste deals!

Wanneer is Black Friday?

November 2023 is het weer zover. Het grootste aanbiedingen festival van het jaar. Met veel, zeer veel aanbiedingen, kortingen en mooie spullen voor een nog mooiere prijs. Grijp niet mis!


Coolblue Black Friday aanbiedingen

Waarom bestellen bij Coolblue?

  • Gratis retourneren
  • 10 fysieke filialen, naast de webshop
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bol.com Black Friday aanbiedingen

Naast Cooblue strooit ook Bol.com elk jaar met knallers van Black Friday acties en aanbiedingen. Wij hebben de grootste knallers voor je verzameld, maar voor het complete overzicht moet je uiteraard bij Bol.com zelf kijken. Pak je voordeel!

Black Friday 2022Black Friday 2022

Apple en Black Friday

Speciaal voor Apple wordt bij de grootste webshops als Coolblue en Bol.com altijd een apart digitaal hoekje Apple aanbiedingen ingericht. De doorgaans zo prijzige Macbooks, iPads en iPhones zijn daar voor een (iets) leukere prijs te krijgen. Toch een super mooie Apple, en iets liever voor je portemonnee.

Tip: mis zeker onze review van de Xiaomi Step niet. Helaas nog niet legaal in Nederland, maar wil jij voorbereid zijn voor 2021, dan mag je deze niet missen!

Tip: Bekijk zeker ook de Homey, een alleskunner die je huis slimmer en makkelijker maakt. Uiteraard verkrijgbaar bij Coolblue en Bol.com.

Wat zijn Black Friday en Cyber Monday eigenlijk?

Beide zijn een aantal jaar geleden overgekomen vanuit Noord-Amerika en nemen sindsdien sterk in populariteit toe, hoewel Black Friday aanzienlijk meer in trek is. In de laatste week van november en net voor Sinterklaas, betekent Black Friday voor veel mensen het begin van het ‘kerstseizoen’.

Black Friday

Black Friday is in de Verenigde Staten traditioneel de dag na Thanksgiving Day. Het is gebruikelijk dat de meeste mensen daar dan vrij zijn. In Nederland is Thanksgiving Day uiteraard minder bekend en speelt dit niet mee.

Zoals gezegd wordt Black Friday beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met aanbiedingen en veel lagere prijzen dan normaal. Veel mensen zijn bekend met de beelden van grote groepen mensen die midden in de nacht voor een dichte deur van hun favorierte winkel staan om zo snel mogelijk en als eerste spullen te kunnen kopen.

Als we de interesse in Black Friday over de afgelopen 5 jaar bekijken zien we, hoewel deze afneemt, een sterke toename in interesse en populariteit.

Black Friday Aanbiedingen

Cyber Monday

Cyber Monday is de online/digitale tegenhanger van Black Friday. In tegenstelling tot Cyber Monday zijn acties en kortingen op Black Friday vaak alleen in fysieke winkels beschikbaar en geldig.

Cyber Monday is juist bedoeld om mensen naar de webshops te krijgen, maar in de praktijk is Cyber Monday opgegaan in Black Friday en zien we dat webshops die meedoen aan Black Friday, juist ook hun acties en kortingen via hun webshop beschikbaar stellen.