Wie kent ze niet? De praktische en mooie elektrische fietsen van Stella fietsen. Iedereen kent wel iemand met een Stella e-bike of heeft op zijn minst wel eens de rood-witte busjes zien rijden. Stella brochure: hier vraag je hem aan.

Tip: deze busjes komen bij de mensen langs voor onderhoud aan de e-bike of om mensen voor te lichten over de Stella fietsen. Wel zo handig.

Stella-brochure

Om het nog handiger te maken is het super makkelijk om bij Stella brochures aan te vragen over de verschillende e-bikes die ze aanbieden.

Stella brochure: lees alles over de e-bikes, gewoon thuis op de bank

Deze gratis Stella brochure vertelt je alles over elektrische fietsen in het algemeen en natuurlijk over de vele verschillende varianten Stella fietsen die er zijn.

Zo ontdek je of bijvoorbeeld een stadsfiets, een seniorenfiets of een mamafiets het best bij jou past. Afhankelijk van jouw situatie beïnvloed dit uiteraard jouw keuze.

Daarnaast is het slim om na te denken over het type motor en de locatie van de motor. Dan kan namelijk in het achterwiel, voorwiel, maar ook in het midden bij de trappers zitten. Alledrie de plekken hebben voor en nadelen.

Genoeg om, aan de hand van de Stella brochure, over te denken voordat je een elektrische fiets bij Stella fietsen besteld.

Waarom Stella fietsen?

Dankzij de vele verschillende Stella fietsen zijn ze bij veel mensen zeer populair. Logisch ook dus dat jij ze veel tegenkomt op straat en bij de supermarkt. De grootste voordelen van Stella Fietsen zijn:

  • Garantie tot 5 jaar
  • Levertijd 5 dagen
  • Laagste prijs
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • Proefrit en service aan huis

Vraag de gratis Stella brochure hier aan.

Stella fietsen keuzehulp

Elektrische damesfietsen, herenfietsen, seniorenfietsen en met voorwielmotor of middenmotor. Afhankelijk van wat het beste bij jou past. Weet je het niet helemaal zeker? Gebruik dan de handige Stella keuzehulp.

Aanrader: sta je open voor een wel heel modieuze en speciale e-bike? Lees dan hier onze bevindingen van de VanMoof e-bike uit Amsterdam.