De Vanmoof S2 is niet de eerste e bike van VanMoof, maar is wel de tweede generatie van de S serie. Samen met de X2 vormt de S2 het elektrische stadsfiets-duo van VanMoof voor 2020!

Tip!: Gebruik deze promocode (VRR#X5DD-BDJO-66PZ) en ontvang € 100,- korting op je bestelling op VanMoof.com!

Twee elektrische tweewielers met een 504Wh motor, een bereik van 60km tot 120km en vol innovatieve snufjes.

Van moof elektrische fiets

Tot de zomer van 2019 is de S2 de enige (makkelijk en snel) verkrijgbare Van Moof elektrische fiets van de nieuwe twee smaken. De S2 heb je waarschijnlijk binnen één a twee weken binnen, terwijl je voor de X2 rekening moet houden met een levertijd van twee a drie maanden!

Stealth lock – moderne beveiliging volgens VanMoof

De S2 zit bomvol smart en gadgy snufjes en toeters en bellen waarvan het slimme ‘schopslot’ het meest opvalt.

Door een trap tegen een pin aan de zijkant van het achterwiel te geven, zet je het achterwiel fysiek op slot en schakelen de beveiligingsfuncties van de fiets in. Wanneer iemand er met de fiets vandoor probeert te gaan, springen de lampen fel aan en maakt de fiets via geluid duidelijk dat hij niet meegenomen wil worden.

vanmoof s2

Hierna zijn er nog twee fasen waarmee een dief duidelijk wordt gemaakt dat het onzinnig is deze VanMoof S2 mee te nemen, als dat al lukt.

Drie manieren om je Van Moof elektrische fiets te unlocken

Er zijn drie manieren op je mooie elektrische stalen ros van het slot af te halen en er mee weg te scheuren. We lichten ze even toe:

  1. Dankzij de VanMoof app, beschikbaar voor iOS en Android, unlock je met één druk op de knop je S2. Het innovatieve slot op het achterwiel springt open en de fiets geeft je 5 seconden om de fiets te pakken en er mee weg te fietsen.
  2. Geen zin om je telefoon uit je zak te pakken? Geen probleem, want met de ‘Auto Wake up’ functie heeft je S2 automatisch door wanneer je in de buurt bent en unlockt hij vanzelf. Ook zonder wake up is je VanMoof S2 zo beschikbaar, door met je telefoon in de buurt van de fiets te komen en eenmaal op de belknop te drukken, is je fiets unlockt en fiets je ook zo weg. Dit is misschien minder handig als je dichtbij de fiets op het terras zit zonder op te letten!
  3. Is je telefoon leeg of ligt hij thuis? Ook geen probleem. Bij het koppelen van de fiets aan je persoonlijke account heb je een unieke persoonlijke driecijferige-code ingesteld die je, als het goed is, hebt onthouden. Door de bel drie seconden in te drukken, kun je hierna je persoonlijke code indrukken waarna de fiets unlockt en jij weer verder kunt.

Genoeg manieren dus om jouw elektrische VanMoof S2 van het slot te halen.

Vanmoof S2 vs X2

Zowel de Vanmoof Electrified S2 als de X2 zijn elektrisch en beschikken dus over een accu, motor en smart functionaliteiten. Toch zijn er significante verschillen die voor je op een rij hebben gezet.

ModelVanmoof S2Vanmoof X2
Topsnelheid32 km/h32 km/h
Grootte wielen28” wielen24” wielen
Max. Range/bereik60km tot 150km (afhankelijk van de stand)60km tot 150km (afhankelijk van de stand)
BatterijCapaciteit 504WhCapaciteit 504Wh
Max. power250-500W250-500W
Gewicht19KG19KG
Geschikt voor lengte170 cm – 210 cm155 cm – 200 cm
Prijs€ 2798,-€ 2798,-
Tip!: Gebruik deze promocode (VRR#X5DD-BDJO-66PZ) en ontvang € 100,- korting op je bestelling op VanMoof.com!

Is de VanMoof S2 niet jouw smaak of is de prijs je iets te veel? Vraag dan een gratis brochure aan bij Stella Fietsen en maak een testrit op een elektrische fiets uit hun zeer grote assortiment.

Ook benieuwd naar de ebike van Xiaomi? Lees dan ook onze review van de Xiaomi Himo C20.

van moof elektrische fiets

Meer weten over smart apparaten? Lees dan hier verder over smart home domotica. Naast de Vanmoof S2 hebben we ook de elektrische Xiaomi step (de M365) getest en een review over geschreven.

Elektrische fiets / ebike

Niet alleen VanMoof maakt mooie elektrische fietsen, ook Stella fietsen heeft een zeer breed scala aan ebikes in verschillende prijsklassen.

Lees hier meer over de gratis brochure bij Stella fietsen. Zo weet jij alles over elektrische fietsen!

Elektrische damesfietsen, herenfietsen, seniorenfietsen en met voorwielmotor of middenmotor. Afhankelijk van wat het beste bij jou past. Weet je het niet helemaal zeker? Gebruik dan de handige Stella keuzehulp.